Vælg det rette inkassofirma

27 august 2020 Cecilie Mortensen

Er du som virksomhedsejer ved at være træt af at dine kunder ikke betaler til tiden eller at du skal rykke dem flere gange, for måske at kunne hente betalingen hjem? Du er ikke alene om at håndtere de dårlige betalere. Der er mange der bruger utrolig mange kræfter og ikke mindst tid på at rykke kunder for deres betaling. Det tager som regel tiden fra at løse de mange andre vigtige opgaver i virksomheden, som er bedre givet ud for at skabe vækst.

Derfor oplever vi også at flere og flere er begyndt at outsource de opgaver, som er tidskrævende og som koster firmaet penge. Hvis du derfor oplever at du har for mange dårlige betalere, eller ønsker en anden professionel tilgang til rykkerprocessen, kan vi anbefale at vælge et populært inkassofirma til opgaven.

Hvilket inkassofirma skal du vælge?

Er du i markedet for at finde et pålideligt og professionel inkassofirma, vil du hurtigt opleve at der er muligheder at vælge imellem. Det gør måske forvirringen større, da det er svære at skelne mellem de forskellige virksomheder i forhold til, hvem der er bedst og mest effektive til at opkræve dine penge.

Du bør derfor bruge lidt ekstra tid på at undersøge, hvordan tilgangen er hos de forskellige inkassofirmaer. Her bør du også tage stilling til dine muligheder hos de forskellige inkassofirmaer samt, hvor vigtigt det er, at bevare den gode kunderelation under opkrævningen. 

Derfor skal du vælge Collectia som inkassofirma

Vi har undersøgt markedet lidt for dig, hvor vi blandt andet har lagt fokus på en erfaren, anerkendt og professionel samarbejdspartner, der kan hjælpe med at opkræve de penge kunderne skylder din virksomhed.

Her har Collectia nogle spændende løsninger, der både tilgodeser dit aktuelle behov og tager hensyn til virksomhedens brand og værdier. Her kan de tilbyde, at hjælpe dig med udstede faktura, sende rettidigt rykker og oprette inkasso sag på de forskellige kunder, hvis det bliver nødvendigt. 

Flere Nyheder