Seo handler ikke kun om søgeord

By:

De fleste mennesker ved i dag, hvad SEO er – og så alligevel ikke. For de fleste tror, at SEO handler om det, der sker i selve teksten. Altså, at du udelukkende skal fokusere på at skrive en god nok tekst for at komme så højt op i en søgning som muligt. Det er selvfølgelig rigtigt, at teksten har en stor betydning for, hvordan søgemaskinerne ser på din hjemmeside, men der er mange andre ting, der også har betydning for, hvor højt din hjemmeside kommer til at ligge i søgningen. 

Hvis du gerne vil blive klogere på SEO, kan du læse de forskellige SEO cases i denne store guide. Den er lavet af det danske firma Klikko, der er førende i forhold til linkbuilding herhjemme i Danmark. 

Men hvad er der udover søgeordene og teksten, sidder du måske stadig og tænker. Først og fremmest kan det være vigtigt at se på, hvor hurtigt din side loader, når der er nogen, der besøger den. Hvis den er lang tid om at loade, kan det gøre, at folk ikke har tålmodighed til at vente på, at den er loadet færdig. I stedet går de tilbage til søgesiden igen. Søgemaskinen kan registrere, at folk ikke har brugt særlig lang tid på din side og ser det som, at det så må være en dårlig side. Det gør, at den ikke vil komme til at ligge lige så højt i en søgning næste gang. 

For at gøre siden hurtigere er der en række forskellige ting, du kan gøre. Først og fremmest kan det være en god ide, at du ser på, hvor mange billeder du har, og hvor meget de fylder. Det kan virkelig være med til at gøre, at din side er langsom, hvis den skal indlæse en masse billeder, hver gang den bliver åbnet. 

Posted in: seo cases