Professionel rådgivning i selskabsret- & erhvervsret

25 februar 2020 Astrid Pedersen
Professionel rådgivning i selskabsret- & erhvervsret

Er du indehaver af en virksomhed, og mangler du en kompetent erhvervsadvokat juridisk sparring partner? Så kan du med fordel vælge Holst, Advokater.

Hvem er Holst, Advokater?

Holst, Advokater er full service advokat firma med særligt fokus på områder der vedrører erhvervs livet. Holst, Advokater har sit hovedsæde i Århus og en mindre filial i København. Holst, Advokaters praksis bygger på en lang og stolt tradition, grundlagt i den århusianske advokat verden helt tilbage i begyndelsen af det forrige århundrede.

Holst, Advokater har som erklæret formål at drive advokat virksomhed med et fremadrettet fokus og en skarp iagttagelse af i særdeleshed de høje kvalitetsmæssige, professionelle og etiske standarder. Holst, Advokater er altid på kundens side, og har særligt øje for dennes juridiske og kommercielle behov og interesser.

Hos Holst, Advokater finder du kompetencer inden for alle relevante områder, som vedrører de juridiske aspekter af dansk erhvervsliv. Holst, Advokater yder professionel rådgivning med et forretningsmæssigt og kommercielt fokus samt værdiskabende løsninger. Når du vælger Holst, Advokater som din juridiske samarbejdspartner, er du garanteret rådgivning på højeste professionelle niveau og med solide etiske standarder.

Rådgivning om selskabs- og erhvervsret hos Holst, Advokater

Hos Holst, Advokater kan du således forvente den bedste rådgivning om selskabs- og erhvervsretlige forhold. Disse emner udgør et kerneforretningsområde for Holst, Advokater som rådgiver om alt inden for disse rammer – her under generel selskabsret, virksomhedsetablering, herunder valg af selskabsform, aktionærforhold, herunder ejeraftaler, bestyrelsesforhold og direktørforhold, dirigent hverv, kapital fremskaffelse, omfattende såvel egenkapital fremskaffelse (for eksempel venture kapital) og fremmedkapital fremskaffelse (inklusive alle former for lånefinansiering), etablering af joint ventures og andre strategiske samarbejder, kontraktsret (udarbejdelse af alle former for kontrakter med videre), forretningsmæssigt baseret rådgivning og sparring på ledelsesniveau om forretningsstrategiske forhold.

Samtlige advokater hos Holst, Advokater, som er tilknyttet forretningsområdet, har en betydelig erfaring med – og ekspertise inden for – løsning af erhvervs- og selskabsretlige problemstillinger. Du kan læse mere på holst-law.com

Flere Nyheder