Nyd sommeren fra verandaen

27 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Selvom du ikke har en veranda på størrelse med den i Borte med blæsten, er der stadig mange muligheder for at nyde sommeren og dele af foråret og efteråret alligevel. Fordelen ved en veranda modsat en terrasse, er at den er hel eller delvis overdækket, hvilke gør at man kan sidde udenfor også selvom vejret ikke er strålende solskin. 

For at komme nemt ud på verandaen, er det en god ide at have adgang enten fra køkkenet eller fra stuen eksempelvis via dobbelte verandadøre. Du kan se flere eksempler på på dobbelte verandadøre på klarvinduer.no.

døre

Få råd og vejledning af din tømrer

Skal du have udskiftet dine døre fordi de er blevet for gamle ud til din veranda, du vil gerne have en anden type døre, mere lys eller ønsker du at få gjort dine døre større ved at få skåret et større hul i din væg, kan du med fordel få råd og vejledning af din tømrer.

Ikke alene har han den nødvendige erfaring, når det kommer til at udføre opgaven med at få udskiftet dørene incl. at skære hullet større, han har også mulighed for at komme med ideer til, hvordan du bedst muligt kan få mest muligt ud af udskiftningen. Ideer eller muligheder, som du måske ikke selv havde tænkt på. 

Du kan også med fordel høre det erfarne personale der hvor du skal købe dine nye verandadøre. De kan blandt andet fortælle dig fordele og ulemperne ved de forskellige typer af verandadøre. Skal du vælge en dør af alu, af træ eller et, hvor der er træ indvendig og alu udvendig. 

Du kan f.eks. også vælge en verandadør med glas. En dør med glas har den fordel at det fungerer som et ekstra vindue, så du vil få mere lys ind i din bolig. Du vil også have mulighed for at nyde din have om vinteren, da du kan se ud i haven. Du kan med fordel sætte lys ved smukke buske og træer.

Flere Nyheder