Hvordan finder du den rette maler?

19 oktober 2021 Steffen Petersen

advertorial

Leder du efter en dygtig håndværker, der kan løse dit projekt? Hvilke faktorer man skal prioritere, når man leder efter en maler, er ikke let at vide. Af denne grund, har vi skrevet en liste med tre gode råd til dig, der skal ud at finde et firma.

Skal der indhentes godkendelse?

Der er forskellige opgaver, som fordrer en form for autorisation. Dette skyldes, at der kan være tale om et job, hvor der er en risiko for fare. Skulle arbejdet være udført forkert, kan det potentielt være til fare for både din sikkerhed og for miljøet. Du kan derfor altid ringe til håndværkeren, for at høre om opgaven er noget firmaet er kompetente nok til at løse. I mange tilfælde kan projektet godt løses af maleren, men det kan være en fordel at være på forkant.

Hvornår kan opgaven klares?

Inden du bestiller tid hos en håndværker, bør du tænke over om opgaven er mulig til sæsonen. En virksomhed kan løse størstedelen af alle problemer, mens andre typer kræver en ekspert. Det er spild af din tid, at du hyrer en maler til at ordne din husfacade, hvis vejrudsigten melder om et uvejr med voldsom nedbør. På nogle tidspunkter i løbet af kalenderåret, har håndværkerfirmaerne ikke så travlt som de plejer. Dette giver en chance for at være parat og arrangere arbejdsopgaven, efter hvornår håndværkerne har tid.

Er det nødvendigt med garanti?

Enkelte typer opgaver, kræver at du tjekker op på, om firmaet tilbyder en garantiordning. Skulle arbejdet ikke være udført tilfredsstillende, eller oplever du problemer efterfølgende, så kan en garantiordning være med til at beskytte jer begge. Det er derfor klogt, at du kender hvad man har ret til, i tilfælde af at maleren ikke fuldfører den aftale der er aftalt. Man kan udspørge malerfirmaet selv eller ringe ind til deres kontor, for at høre hvordan det forholder sig.

Flere Nyheder