Her kan du få lavet tandimplantat billigt i Århus

20 september 2020 Silje Hansen

I Danmark er vi så heldige, at vi har et system der gør, at vores børn og unge under 18 år, kan få gratis tandpleje og tandeftersyn. Det betyder, at man som barn kan få kompetent hjælp til at passe og vedligeholde sine tænder, så man får den bedste start. 

Det foregår ved at kommunerne har installereret forskellige tandlægeklinikker rundt i kommunen, som man kan besøge, hvis man har ondt i sine tænder, de bliver skæve eller, hvis der opstår huller. I samarbejde med børnehave og skolerne, bliver børn og unge indkaldt til tandlæge en gang om året, for at få tænderne kigget igennem.

Når man bliver over 18 år, skal man selv sørge for at komme afsted til lægen, for at få et tandeftersyn eller når du skal have lavet et hul. 

Hvilken tandlæge skal du vælge for at få lavet tandimplantat?

Når du skal finde en tandlæge efter du er blevet 18, er det klart en fordel at finde en kompetent tandlæge, som måske er tæt på din bopæl eller arbejdsplads. Det vil gøre logisikken lettere for dig, når du skal frem og tilbage fra tandlæge. Herudover er det vigtigt at finde en tandlæge, som kan hjælpe dig med rodbehandlinger, tandimplantater og andre behandlinger til fair og konkurrencedygtige priser.

Som udgangspunkt kan du se priserne for de forskellige behandlinger på de forskellige tandlægers hjemmesider. Det giver dig mulighed for at sammenligne de forskellige priser. Her er måske det næst-vigtigste at finde en tandlæge, som er kompetent og som giver dig ro, hvis du har tandlægeskræk.

Find en tandlæge der kan hjælpe med tandimplantater i Århus

Er du på jagt efter en tandlæge i Århus og omegn, der kan hjælpe med at lave tandimplantater, kan vi måske hjælpe dig på vej. Her kan vi give de varmeste anbefalinger for at vælge stjerneklinik.dk

Flere Nyheder