Guide: Find teltet til din naturoplevelse

19 juli 2020 Cecilie Mortensen

Hvis du er god til udelivet, så kan det være, at du allerede har haft mange overnatninger i telt, i shelter eller måske endda under åben himmel. Og for dem som gør det løbende, kan det være spændende at komme rundt i landet for at finde nye steder, hvor man kan opleve naturen helt tæt på.

Den gode oplevelse i naturen er selvfølgelig også koblet sammen med, om du har det helt rette udstyr med dig. Og som et første skridt på vejen, har et telt meget at sige. Men hvordan finder du det helt rette telt? 

Sådan finder du dit telt

Der er efterhånden kommet mange forskellige telte til på markedet – og det er selvfølgelig til din fordel. Det betyder nemlig, at du kan matche teltet med den tur, du vil på. Der kan nemlig være forskellige krav til telte, alt efter hvor man vil slå lejr. 

Først og fremmest skal dit telt kunne rumme det antal personer, der skal afsted på tur – i hvert fald hvis I skal sove i samme telt. 

Derudover kan du også forholde dig til, hvor mange indgange dit telt skal have. Alt afhængig af hvor mange der skal overnatte, så kan det være rigtig belejligt med et telt, hvor man kan komme ud flere steder. 

Derudover er der også flere telttyper, hvor der tages højde for vægten af teltet under transport. Det kan nemlig også være en stor fordel – især hvis du skal ud og vandre eller cykle langt. 

Hvis du gerne vil have et telt, hvor der er en ekstra lang sovekabine, så kan du også vælge telt ud fra det. Der er nemlig ikke noget værre end et telt, hvor man ikke kan ligge helt udstrakt. 

Som du måske også kan fornemme, så er der flere ting, du kan vælge ud fra, når du skal finde dit telt: https://scandihills.dk/produkter/328-telte/

Flere Nyheder