Få byens bedste massage

02 juni 2020 Astrid Pedersen

Alle burde unde sig selv en lækker, professionel massage i ny og næ. En grundig og dybdegående massage er ikke alene wellness og luksus – det er også særdeles fremmende for sundheden og helbreddet. I Danmark er massage ikke indbefattet af den offentlige sygesikring og dækkes således ikke heraf. Og det er faktisk synd.

Mange andre lande, såvel i østen som inden for Europas grænser, har anerkendt værdien af – og de gavnlige effekter ved – massage. Derfor kan lægen ordinere massage på lige fod med eksempelvis medicin eller fysioterapeut. Dette giver utrolig megen mening når man iagttager de sundhedsvidenskabelige undersøgelser, som giver fuldt belæg for massagens berettigelse i rigtig mange forskellige sammenhænge.

Massage kan eksempelvis være til stor gavn i forbindelse med genoptræning og restitution efter traumer eller operationer. Massage kan modvirke stress, idet det sympatiske nervesystem dæmpes ved frigivelse af endorfiner i kroppen under selve massagen. Massage kan forhindre diverse kredsløbs sygdomme, idet cirkulationen stimuleres ved de lange dybe strøg. Og endelig er massage det mest effektive våben i kampen mod folkesygdommen ”ondt i ryggen”, som forårsages af mange timers stillesiddende arbejde i uhensigtsmæssige stillinger.

Hvilken slags massage skal jeg vælge?

Ønsker du at inddrage ugentlig massage som en fast del af dit sundheds regimente bør du først og fremmest vælge en veluddannet og erfaren massør. Har du først fået fat på sådan én er det faktisk underordnet om du vælge fysiurgisk massage, wellness massage, dybdegående massage, bindevævs massage eller sports massage.

Din massør vil på baggrund af sin ekspertise og erfaring altid kunne tilpasse massagen så den matcher dine ønsker og din krops behov. Og bruger du den samme massør fra gang til gang vil du opleve at han eller hun efterhånden lærer din krop at kende, hvorved det er muligt at give den optimale behandling.

Du kan bestille tid til din første massage behandling på https://kaatsumassage.dk/ 

Flere Nyheder