En perfekt Vibrator kan mange ting

By:

Hvis du er en moderne kvinde, er der stor chance for, at du med dine veninder er gode til at snakke om, hvilke slags vibratorer I bruger, hvilke forskellige I har, hvornår I bruger dem, og hvordan I bruger dem.

Måske tager I ligefrem på shoppeture sammen for at købe en god dildo med vibrator i en sexbutik eller afsøger nettet efter den helt perfekte vibrator.

Det er en tendens, mange mænd og generelt bornerte typer kunne lære noget af, for man ser jo heller ikke en fagmand famle sig frem i blinde eller prøve sig frem med noget værktøj, man ikke har læst brugsanvisningerne til.

På samme måde kan det blive alt fra en ligegyldigt oplevelse til en ud-af-kroppen-fornemmelse, om man gør brug af den rette vibrator eller ej.

Ikke to kvinder – og mænd – er ens, og hvis specielt kvinden skal få det bedste ud af selvforkælelsen, eller som supplering til sexlivet med ens faste eller udskiftelige partner, så skal man altid vælge den mest egnede og passende vibrator.

Vibratoren er nok en af de mest genkendelige remedier, når man taler om sexlegetøj, hvorfor markedet med disse artefakter bugner af stort set alle tænkelige vibratorer.

Der findes de store, de små, dem midtimellem; dem, der er naturtro og dem, der er ekstreme, og så kan de massere og kærtegne flere områder på samme tid.

Man kan nemlig få en vibrator, der samtidig kan kæle for den vaignale åbning og endetarmsåbningen med hver sin indførende del, som man så kan lege sig frem med. Husk i den forbindelse at bruge glidecreme, så oplevelsen kan blive rigtig god.

Det handler om nydelse og forkælelse af sig selv, for det har man altid fortjent.

Husk som nævnt altid at læse foreskrifterne på, hvordan du benytter den enkelte vibrator, både for en egen fornøjelses skyld, men også af sikkerhedsgrunde.

Posted in: vibrator