Bordlamper i alle genrer til moderne hjem

By:

I mange moderne hjem er belysningen blevet reduceret til noget sekundært – noget, som helst skal være gemt lidt væk, så de få møbler, der er, kan få lov at fremstå på egne præmisser. Og det er synd. For lamper kan sagtens være en del af indretningen, hvis de passer ind. Og en lampe kan fungere som et kunstværk eller et særskilt designer møbel, som giver rummet et særpræg og en unik identitet. Når vi nu bor i Danmark, som har lyskunstnere som Poul Henningsen og Le Klint på generaliebladet, bør vi faktisk følge den stolte tradition og gøre en dyd ud af belysningen.

Bordlampen – en overset genre

I vores iver efter at gemme lyskilderne væk, er den klassiske bordlampe gledet ud i glemslen. Dette er også rigtig synd. Bordlamper er hyggelige, især hvis du vil skabe en intim stemning. Og de kan signalere en funktion i rummet. En diskret læselampe på bordet ved siden af din lænestol fortæller besøgende, at her er din hyggekrog. En funktionel Bestlite arkitekt bordlampe på skrivebordet signalerer arbejde og effektivitet. Og de helt moderne, skulpturelle bordlamper fra for eksempel Flos, Kartell, Fosacrini, New Works, Lightyears eller Muto kan fungere som små kunstværker i sig selv, hvis de for eksempel er placeret i en reol, eller på et chatol. En moderne bordlampe kan skabe en fed kontrast til et antikt møbel – og en klassisk, stofbetrukket bordlampe kan stå som et statement i et ellers minimalistisk eller industrielt indrettet byhjem.

Find den rette bordlampe til din stue hos andlight.dk

Hvis du leder efter bordlamper, som kan sprede hygge eller fuldende din stues visuelle udtryk, kan du besøge webshoppen på andlight.dk. Her kan du se, sammenligne og bestille bordlamper, loftlamper, gulvlamper og væglamper fra de store og velansete producenter – danske såvel som internationale.

Se hele udvalget af bordlamper på andlight.dk

Posted in: bordlamper